Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde 25. hafta karşılaşmasında Tokat temsilcisi Turhalspor deplasmanına konuk olacak olan Bartınspor’un Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, martıların bu maçtan 3 puanla döneceğini ifade ederken ligin son iki haftasını galibiyetlerle kapatmak istediklerini söyledi.
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Bartınspor, hafta sonu deplasmanda Turhalspor’la karşılaşacak. Tokat temsilcisi karşısında galibiyet hedefleyen kırmızı siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, “Sezon boyunca verdiğimiz mücadeleyi son karşılaşmalardan elde edeceğimiz galibiyetlerle noktalamak istiyoruz. Büyük Bartınspor camiası ve büyük Bartınspor taraftarlarına armağan edeceğimiz bu galibiyetler önümüzdeki sezon için arzuladığımız şampiyonluğunda müjdecisi olacak” dedi.
“FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ”
Hedeflerinin önümüzdeki sezon 3. lig olduğunu kaydeden Yıldırım şöyle devam etti: “Uzun yıllardır 3. lig özlemi çeken camianın isteklerini ve arzularını yönetim olarak çok iyi biliyoruz. Sezon başında yaşadığımız bazı şansızlıklardan dolayı bu sene hedefimizden koptuk ancak şunun çok iyi bilinmesini isteriz ki Bartınspor 2015-2016 sezonuna fırtına gibi girecek. Devre arasında yaptığımız nokta transferlere yenilerini ekleyerek üst düzey seyir zevki sunan bir takım oluşturacağız. Gelecek sezonda her maçımızı final maçı gibi görerek şampiyonluğa adım adım ilerleyecek ve özlemi bitireceğiz. Bartınspor camiası büyük ve köklü bir camia. Kulübümüzün adına ve tarihine yakışır bir şekilde profesyonel lige terfi etmesi için başta Kulüp Başkanımız Mehmet Somaklı ve tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte büyük gayretler içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 3. Lig arzumuz ve inancımıza tüm şehrin ortak olup destek vermesi durumunda önümüzde ki engelleri aşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. En büyük sorunlarımızın başında gelen gelir sorunumuz konusunda da yönetici arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürmekteler ve destek arayışlarını devam ettiriyorlar. Bu anlamda da şehrin tüm dinamiklerinin harekete geçmesi gerekir. Bizler şimdiden kolları sıvadık ve ne gerekiyorsa yapmaya başladık Turhal deplasmanından galibiyetle dönüp son hafta maçında sahamızda konuk edeceğimiz Bafraspor karşısında gelecek sezonun provasını yapacağız. Tüm camianın ve Bartınlı sporseverlerin desteğini bekliyoruz.”