Bartın Üniversitesinde öğrencilerin gelecek hedeflerine yardımcı olmak için 2. Global Girişimcilik Zirve Çalıştayı düzenlendi.
Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından “Kariyer Günleri” kapsamında “2. Global Girişimcilik Zirve Çalıştayı” gerçekleştirildi. Öğrencilerin kariyer düşüncelerine ışık tutmak amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşmacılar iş hayatı ve para yönetimiyle ilgili bilgiler verdi.
Çalıştayda Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Hüseyin Duran “Girişimcilik ve Sosyal Medya Okuryazarlığı” hakkında sunumu yaptı. Bartın Barosu Avukatlarından Sanem Çöme ise katılımcılara iş hayatında sosyal medya üzerinde yapılan usulsüzlükler hakkında bilgiler vererek, iş hayatında hukuk noktasında yaşanan ihlaller üzerinde bilgilerini aktardı. Daha sonra konuşan Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Eğitim Koordinatörü Egemen Semih Sönmez ve Geleceği Tasarla Programı Koordinatörü Abdullah Taygun Yavaşça da sosyal medyanın geleceği tasarlamadaki etkisi ve sosyal medya okuryazarlığı konusunda konuştu.
Düzenlenen etkinliğe Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği, Microsoft Türkiye ve Visa Europe da destek verdi.