Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Bartın Devlet Hastanesi’nin mevcut durumu ve yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnsan Kaynakları Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül ve Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sulhan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, Bartın Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Bartın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir ve sağlık kuruluşlarının şube müdürleri hazır bulundu. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, tarafından yapılan il sunumu ile başlayan toplantıda, yapılan sağlık yatırımları ile ilerleyen süreçte planlanan yatırımlar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
Yapılan yatırımların olumlu karşıladıklarını söyleyen Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sulhan bundan sonra planlanan yatırımlar için de destek sözü verdi.