Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde açılan ’Çanakkale Destandır’ isimli fotoğraf sergisini İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu‘nun minik öğrencileri ziyaret etti.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bartın’da birbirinden anlamlı etkinler gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Sergi Salonu‘nda hazırlanan ’Çanakkale Destandır’ isimli bir fotoğraf sergisinin açılışını Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, ile birlikte Garnizon Komutanı Mehmet Erdemir, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu yaptı.
Sergiyi ziyaret edenler arasında Bartın İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu‘nun minik öğrencileri de vardı. Okul idareci ve öğretmenlerinin refakatinde sergiyi gezen minikler polis abla ve polis ağabeylerinden bilgi aldı. Minik öğrencilere Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, Türk Bayraklı balonların ve çeşitli hediyeler takdim edildi.