Bayburt Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya Bayburt milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK parti il başkanı Hakan Kobal, İl genel meclisi başkanı Yusuf Elçi.Arpalı belediye başkanı Şadi Terzi,Merkez İlçe başkanı Mustafa Daştan, Kadın kolları başkanı Müge Köse, Gençlik kolları başkanı İbrahim Kaymak,Teşkilat yöneticileri ve mahalle ve köy başkanları katıldı.
Açılış konuşması yapan İl başkanı Hakan Kobal, konuşmasında “Bu davanın taşları sizlersiniz.Sizinle bu yolda yürüdüğüm için ALLAH a hamd olsun. Rabbim muhabbettimizi eksiltmesin.Ak parti farklılıklarını zenginlik olarak gören demokrasiyi içine sindiren toprağıyla değerleri ile barışık bir partidir.Allahım bu birliğimiz daim etsin” dedi.
Belediye başkanı Mete Memiş yaptığı konuşmasında, “7 Haziran Seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayarak birbirimize kenetlenerek gücümüzü tüm dünyaya göstereceğiz dedi.Bu güç bizde var, bu salonda var.Bu birlik ve beraberlik bizi başarıya taşımızdır taşıyacaktır” dedi.
Milletvekili Bünyamin Özbek, yaptığı konuşmasında “TBMM çalışmalarında ara buldukça teşkilatımız ile beraber oluyoruz. Bugünde mahalle ve köy başkanlarımız ile beraber oluyoruz. Ak parti kuruluşundan bugüne kadar ülkemize çağ atlatmış bir partidir.Bu hizmetlerin temelinde sizler varsınız.Sizlerden güçünü alan iktidarımız var.Bu hizmetlerinin anahtarı sizlersiniz.Bu memlekete kop tüneli,araklı tüneli,hastaneler,barajlar, okullar, üniversiteler, göletler, duble yollar,daha sayamadığım tüm hizmetler sizlerin verdiği destekle yapılıyor. Bayburt her alanda gelişmeye devam ediyor. Diğer partilerimiz eleştiriyor ama İŞ-KURUN bu memlekete getirdiği ekonomik gelir ortada. Dört yılda Bayburt’ta kattığı ekonomik katkı yüz yirmi trilyondur. Bu ne nimettir artık bir düğmeye basıyoruz doğalgaz evimizde. Ben kadın kolları kongresinde dediğim gibi bugünde buradan tekrarlıyorum bizden önceki hükümetler Bayburt’a bizim yaptığımız yatırımların yüzde birini yaptı iseler ben aday olmayacağım. Henüz hiç bir siyasi partiden bir ses çıkmadı.Artık gelişen bir Türkiye var gelişen bir Bayburt var.Sizler olduğu müddetçe Recep Tayyip Erdoğan var olacak Ahmet Davutoğlu var olacaktır.” Dedi.
Daha sonra merkez ilçe yöneticilerinden Ercan Bekiş’in sunumu ile program son buldu.