Mahalleyi ziyaretleri kapsamında Tepecik mahallesinde incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “ İstikrar devam ettiği takdirde Bolu’yu bu 4 yılda çok ilerilere taşıyacağız” dedi.
Hemen hemen her hafta bir mahalleye giderek mahalleli ile sohbet ederek, sorunlarını ve isteklerini dinleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, son olarak Tepecik mahallesi halkı ile Tepecik Akşemseddin Camisi’nde bir araya geldi. Caminin toplantı salonun da gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, Sümer Mahallesi Muhtarı Mehmet Şentürk, Tepecik Mahallesi Muhtarı Celal Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda konuşan Tepecik Mahallesi Muhtarı Celal Özcan ve Sümer Mahallesi Muhtarı Mehmet Şentürk, mahallelerinde Bolu Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkan Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ederken, BaşkanYılmaz ise “Önümüzdeki genel seçimlerden sonra 4 yıl boyunca ne yerel ne de genel seçim olmayacak. Bu sebeple şu istikrarımızın devam etmesi lazım ve bu istikrarın devamı için sizlerden destek istiyoruz. Eğer istikrarımız devam ederse bu 4 yıl içerisinde Bolu’yu çok ilerilere taşıyacağız. Sizlerden isteğim vekil adayımız, kardeşimiz Mehmet Emin Güz’ü desteklemeniz ki mecliste 3 milletvekilimiz ile elimiz daha güçlü olsun” dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ise toplantıda yaptığı konuşmasında koalisyon hükümetinin Türkiye’ye hiçbir şey getirmeyeceğini belirterek, mahalle halkında destek istedi ve şöyle konuştu: “Türkiye’de eskiden olduğu gibi koalisyon hükümeti isteyenler var. Türkiye’nin şu anda bulunduğu konumdan ve gücünden rahatsız olanlar var. Bu sebeple AK Parti’nin oylarının düşmesi ve ülkede bir koalisyon hükümeti kurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Buna Türk halkının izin vereceğini zannediyorlar. İnşallah 7 Haziran’da milletimiz bu oyuna dur diyecek” diye konuştu.