Bolu’da İzzet Baysal Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde 2004-2015 öğretim yılında açılan kurslarda üretilen el emeği ürünler, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Galeri Salonu’nda sergilendi.
Yıl sonu etkinliğine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Vali Yardımcısı Ömer Eru, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Bayır ve kurs bünyesinde yer alan kursiyerler katıldı. Açılış konuşmasını yapan İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Bayır, "2014-2015 Eğitim Öğretim yılında, Bolu’nun dört bir tarafında açtığımız çoğunluğu hanım kursiyerlerin oluşturduğu kurslarda hazırlanan, el emeği göz nuru muhteşem çalışmaları sizlerin beğenisine sunmak için hazırladığımız sergimizi açacağız" dedi.
Daha sonra konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, kursiyerlere teşekkür ederek, "Bu ürünlerin aile ekonomisine katkı verir hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar sonucunda da çok değerli bir şekilde kazanç elde edileceğini ve aile ekonomilerine katkıda bulunabileceklerine inanıyorum. Bu değerli çalışmaları ortaya koyan tüm arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve çalışmalarını bizlere sergileyen tüm hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Allah ellerinize, gözlerine dert vermesin. Allah hayırlı etsin" dedi.