19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Burdur Belediyesi tarafından meşaleli gençlik yürüyüşü düzenlendi.
Köprübaşı mevkinden başlayan yürüyüşe, dev Atatürk fotoğrafları ile Türk Bayrağı’nın arkasında kortej halinde çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde meşalelerde yürüyen gençlere, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkanı Yardımcıları Hasan Duygulu, Serdar Başgül ve Ali Say, CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üeleri de katıldı. Şeker Meydanı’na gelen grup burada Onuncu Yıl Marşı’nı söyledi. Başkan Ercengiz ise sahneye çıkarak, vatandaşlara karanfil attı.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kurtalan Ekspres de bir konser verdi.
Cem Karaca ve Barış Manço ile aynı sahneleri paylaşmış olan Kurtalan Ekspres, konsere "Dönence" şarkısı ile başladı.Barış Manço ve Cem Karaca’nın muhteşem bestelerini seslendiren Kurtalan Ekspres, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.
Konser sonunda, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uğur Önür ve Kurtalan Ekspres’e plaket ve çiçek takdim etti.