AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Gürsel Dönmez, partisinin 13 yıldır yaptığı hizmetleri yeterli görmediğini belirterek; “Hepimiz eski Türkiye’de neler yaşadığımızı çok iyi hatırlıyoruz. Eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi karşılaştırmak mümkün bile değil. Ancak yeterli mi elbette ki değil. Daha hizmetlerimizin yüzde 15’ini hayata geçirebildik. Daha yolun çok başındayız” dedi.
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm dernek ve sivil toplum kuruluşları ile buluşmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Milletvekili Adayı Gürsel Dönmez ile birlikte Bulgaristan’ın Killi beldesinden Yıldırım’a göçen vatandaşların kurduğu Killiler Derneği’ni ziyaret etti.
“DERNEKLER BİZİM DİNAMOMUZ”
Dernekçiliğin ortak kültürün yaşatılması ve kentin sorunlarına hep birlikte çözüm bulunabilmesi adına çok önemli olduğunu belirten İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı; “Dernekler bizim dinamomuzdur. Kültürümüzü yaşatan ve kentimize katkı koyan en önemli unsurlarımız olarak derneklerimizi görüyoruz. Bir ve birlikte yaşamanın en temel öğeleri derneklerimizdir. Biz kimseyi ötekileştirmeden herkese hizmet etmek için çalışıyoruz. Hepimiz bu kentte bir arada yaşıyoruz. AK Parti olarak da hizmeti belli kesimler için değil tüm vatandaşlarımız için yapmalıyız” şeklinde konuştu.
İlçede yaşanan sorunları ve sıkıntıları çok iyi bildiklerini kaydeden Hüdayi Yazıcı; “Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı hep birlikte çözeceğiz. Ben güçlü lobisi olan bir Bursa istiyorum. 7 Haziran’dan sonra Ankara’da çok güçlü bir Bursa lobisi olsun istiyorum. Yani yarın öbür gün Bursa için birşey yapılması gerektiğinde tüm vekillerimiz canla başla çalışsın elinden geleni yapsın istiyorum. İnşallah vatandaşımızın desteği ile bu dönem Meclis’e göndereceğimiz tüm vekillerimiz Bursa için çalışacak” dedi.
“DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ KENDİ MAHALLEMİZDE BİLE GÖREBİLMEK MÜMKÜN”
Kendisinin de yurtiçi ve yurtdışında birçok sivil toplum kuruluşunun her kademesinde görev aldığını hatırlatan Bursa Milletvekili Adayı Gürsel Dönmez, seçim sürecinde çok yoğun bir şekilde halkla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini vurguladı. AK Parti öncesinde ve sonrasında yaşanan çalışmaları değerlendiren Milletvekili adayı Gürsel Dönmez; “13 yılda Türkiye özgüveni olan ve bir şeyler yapabileceğini inanan bir ülke konumuna geldi. Artık insanımız da buna inanıyor. Yurt dışındaki Türkler ve soydaşlarımızda bunu görüyor ve bizlere bunu söylüyorlar. Bize tek umut siz kaldınız diyorlar. Allah’a şükür bu günleri de görebildik. 7 Haziran’damilletimiz kararını verdikten sonra çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlememize devam edeceğiz.Seçimden sonra hep birlikte olacağız. Sorunlarımızı sıkıntılarını hep birlikte çözeceğiz. 4 yıla 40 yıllık çalışmayı sığdırmak zorundayız. Başlangıçta nasıl bir Türkiye yaşadığımız siz daha iyi biliyorsunuz. AK Parti ile değişimi ve gelişimi gördünüz. Hepimiz gördük ve eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi karşılaştırmak mümkün bile değil. Ancak yeterli mi değil. Daha yüzde 15’ini yaptık. Yolun çok başındayız. Hep birlikte yeni ve güçlü Türkiye’yi oluşturacağız. Değişimi ve kalkınmayı kendi mahallelerimizde bile görebilmek mümkün” diye konuştu.
Killiler Derneği Başkanı Mümin Kaşmer ise dernek bünyesinde iki bin üyelerinin bulunduğunu açıklayarak; “Öncelikle her zaman için bizlere destek olan İlçe Başkanımız Sayın Hüdayi Yazıcı’ya teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimizi bir araya getirmek ve kentimiz kültürümüze katkı koyabilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Projeler üretiyoruz. Yanımızda yer aldığınız için de sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.