Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14 Eylül İlkokulu idarecileri ve Okul Aile Birliği üyelerini ağırladı.
Okulların ihtiyaçlarını karşılamak için birçok çalışma yürüten belediye, son olarak 14 Eylül İlkokulu Ana Sınıfı’nın çatısını yeniledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’daki okullara her eğitim yılı içerisinde boya, badana, çevre düzenlemesi, istinat duvarı, asfalt ve parke taşı gibi birçok destek verdiklerini söyledi.
Kurtulan, “Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz. Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İdarecilerin ve okul aile birliklerinin bu yönde atacakları her adıma destek vermeye, okullarımızın eksikliklerini gidermeye devam edeceğiz” dedi.
14 Eylül İlkokulu Müdürü Yaşar Gökbayraktar ise okula yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederken, Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Olgunerde çiçek takdim etti.