Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Maksempınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkı Başkan Bozbey’den piknik alanı ve meydan düzenlemesi için destek istedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey haftanın bir gününü farklı bir mahallede geçirmeye devam ediyor. Bu hafta makamını çalışma ekibiyle birlikte Maksempınar’a taşıyan Başkan Bozbey, güne mahalleliyle başladı. Çalışmalarına köy kahvesinde halkla çay içerek başlayan Bozbey, randevularını da yine mahalleye taşıdığı karavanında kabul etti. Bozbey ile görüşmek için randevu alanlar, Maksempınar’a gelerek mahalleyi tanıdı.
Bozbey, karavandaki makamında Maksempınar Mahallesi Muhtarı Mehmet Eren ile de görüşerek sıkıntıları dinledi. Muhtar Eren, Başkan Bozbey’den köy kahvesi ile birlikte köy meydanının düzenlenmesini ve mahallede bulunan yaklaşık 20 dönümlük alanın da piknik alanı yapılmasını istedi.
Mahallede bulunun futbol sahasının halı saha haline getirilmesi için destek isteyen Muhtar Mehmet Eren, mahalleye çocuk parkı da talep etti. Bozbey’e daha önceki taleplerini kısa sürede yerine getirdiği için teşekkür eden muhtarın ardından Başkan Bozbey ile görüşen Maksempınar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Deniz de, Nilüfer Belediyesi’nin camilerde yaptığı temizlik için teşekkür etti ve bazı eksikleri için de yardım istedi.
Kendisine iletilen talepleri tek tek not alan Başkan Bozbey, çözümü için ilgili müdürlüklere hemen talimat verdi.