Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu’nun Başkanı Kağan Yeşil, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden üyeler, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na konuk oldu. Kağan Yeşil, Vali Karaloğlu’na Genç Girişimciler Kurulu’nun projeleri ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.
“GENÇLERİMİZE GİRİŞİMCİLİĞİ SEVDİRMELİYİZ”
Türkiye’de genç girişimci sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Yeşil, “Ülke olarak girişimci bir ruha sahibiz. Bunu iş dünyasına yansıtmamız lazım. Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip ülkemizde bu konuda güzel gelişmeler yaşanıyor. Gençlerimize girişimciliği mutlaka sevdirmemiz lazım. Bursa, sanayiciliğin ve girişimciliğin başkenti konumunda. Genç Girişimciler Kurulu olarak girişimciliğin artması adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda her zaman bizlerin yanında olan BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Burkay’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
“GİRİŞİMCİ RUHUMUZU KORUMALIYIZ”
Ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu ise BTSO çatısı altında faaliyet gösteren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu’na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Karaloğlu, “Girişimcilik her alanda olmalıdır. İş dünyasında ve normal yaşamımızda girişimci ruhumuzu korumalıyız. Gençlerimiz bizim en önemli servetimizdir. Onlar girişimciliğe ne kadar yönelirse, ülkemizde o kadar güzel gelişmeler yaşanacaktır” dedi.
“İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”
TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Ulcay, karşılıklı işbirliği ve ortak projelere her zaman hazır olduklarını belirterek, “Uludağ Üniversitesi olarak yeni dönemde şehir ile bütünleşeceğiz. İlerleyen zamanlarda sizlerle daha fazla bir araya geleceğiz. Bursa’nın ihtiyaçlarının belirlenmesi noktasında çalışmalarımızı planlayacağız” diye konuştu.
Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı da ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yıldız, TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu üyelerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.