Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren BUSMEK Mudanya Kurs Merkezi öğrencileri, ders yılı başından bu yana hazırladıkları el emeklerini sergiledi.
El sanatları, tasarım, giyim teknoloji alanlarında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışına Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık ile çok sayıda davetli katıldı. 25 branşta 600 kişiye eğitim verilen kursta 11 öğretmen görev yaptı. Sergide yağlı boya eserin yanı sıra natürmort, peyzaj ve portreler yer alıyor. Ayrıca ahşap işleri, kağıt rölyef üzerine doğadan materyallerle yapılan tablolar ve çeyiz eşyaları da teşhir edildi.
Mudanya Kurs Merkezi yöneticisi Münire Eryıldız Turan, BUSMEK olarak çeşitli kurslarla başta kadınlar olmak üzere vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Karlık, açılan sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Orhan Çiftçi de BUSMEK yöneticileri ve kursiyerlerini tebrik etti.