Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu’da başkanlık görevini devralan Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehit başkan Cüneyt Yıldız’ın ardından bayrağı devralan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Altepe, Yıldız’ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Gürsu Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Yıldız ile görevde olduğu sürede çok güzel çalışmalar yaptık. Yıldız adına üzgünüz. Ancak hayat devam ediyor. Gürsu’da başkanlık görevi Işık’a düştü. Önümüzdeki 4 yıl boyunca güzel projelere imza atıp Gürsu için verimli bir dönem yaşamayı istiyoruz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’nun her zaman yanında olduğunu vurgulayan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi, hem Gürsu’nun merkezinde hem de kırsalda kendisini daha çok hissettirecek. Gürsu’yu sevdiğimizi hizmetlerimizle göstereceğiz. Gürsu’da halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize en güzel şekilde devam edeceğiz” dedi.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da şehit başkan Cüneyt Yıldız’ın emanetini devraldığını ifade ederek, “Gürsu’ya hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Işık, Başkan Altepe’ye Gürsu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.