CLK Uludağ Elektrik, Denizbank ile yaptığı anlaşmayla birlikte çiftçi müşterilerinin faturalarını hasat zamanı ödeme imkânı sunuyor.
CLK Uludağ Elektrik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova’da bulunan çiftçilere Denizbank’ın üretici kartı ile elektrik fatura bedellerini hasat zamanı ödeme imkânı sunuyor. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürlük binasında gerçekleşen töreniyle birlikte üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliği imzalandı. Üreticilere ödeme kolaylığı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Çiftçilerimiz nakde hasat döneminde ulaşıyorlar ama maliyetleri aylık oluyor. Bu sebeple ödemede zorluk yaşayabiliyorlardı. Ama artık atılan imzalarla birlikte Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki tarımsal müşterilerimiz ödemeleri kartla gerçekleştirecek. 100 bin civarında tarımsal anlamda faaliyet gösteren abonelerimiz var. CLK Uludağ Elektrik tahsilat ofislerinden tarımsal elektrik faturalarını üretici kartları ile 6 aya varan vadelerle ödeyebilecek” dedi.
Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun ise, “Denizbank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile CLK Uludağ Elektrik’ten tarımsal sulama amaçlı elektrik kullanan çiftçiler de Denizbank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecek. Bu kartımızın hesap özeti yılda bir defa kesiliyor. Hasat dönemi ne zamansa çiftçimizin dönem içindeki harcamalarını istediği ödeme tarihinde eksterellendiriyoruz. Çiftçimiz bu üretici kartı ile tahsilat bürolarından yapacağı ödemeyle hiçbir şekilde elektrik kesintisine maruz kalmayacaklar” diye konuştu.