Osmangazi Belediyesi, Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen meydan düzenlemesi çalışmalarına hız verdi. Başkan Mustafa Dündar, Demirtaş Meydanı’nın bölgeye büyük değer katacağını söyledi.
Osmangazi Belediyesi, Demirtaş’ta mevcut meydanı genişletme çalışmaları kapsamında belediyeye ait hizmet binasının yıkımını gerçekleştirdi. Kültür merkezi, park ve sergi alanı, yürüyüş yolları, çok amaçlı salonu, sosyal ve kültürel aktivite alanları ile Demirtaş’a yepyeni bir kimlik kazandıracak olan meydan çalışmalarını inceleyen Başkan Dündar, “Yapmış olduğumuz yatırımlarla Demirtaş’ı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Bölgede yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında mevcut meydanı büyüterek yeniliyoruz. Meydanı daha da genişletebilmek adına belediyemize ait hizmet binasının yıkımını gerçekleştirdik. Yeni meydan ile bölgeye önemli bir değer katmanın yanı sıra, vatandaşlarımıza da yeni bir sosyal donatı alanı sunmuş olacağız” dedi.
Meydan çalışmaları kapsamında, bölgede yaklaşık 3 milyon liralık kamulaştırma yaptıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir, daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sağlamak amacıyla hizmetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Demirtaş Meydanı’nı düzenleyerek en kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Aynı zamanda Demirtaş Meydan çalışmaları kapsamında yenisini inşa ettiğimiz Demirtaş Camii’ni de Ramazan ayında hizmete açacağız” diye konuştu.