Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Seferışıklar köyünde düzenlenen hayra katıldı.
Uludağ yamaçlarında bulunan bazı mahalleleri ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Seferışıklar’daki köy hayrına katıldı. Dündar, belediye olarak merkez mahallelerde gerçekleştirdikleri hizmetlerin tamamının, en ücra köşedeki mahallelere de yapıldığını söyledi. Dündar, “Seferışıklar’da hizmet binası, köy konağı ve asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Her köyümüze bir park ve spor tesisi projesi çerçevesinde, burada da çalışmalarımız sürüyor. Bunlar da en kısa sürede yapılıp tamamlanacak. Önemli olan birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın sürmesi” dedi.
Konuşmasında, 15 Temmuz darbe sürecine ilişkin açıklamalarda da bulunan Dündar, “Malum, ülkemiz 15 Temmuz’da çok sıkıntı yaşadı, ancak çok şükür ki bugün Seferışıklar’da olduğu gibi, insanımızın birbirinin yanında yer almasının bir neticesi, tarihte görülmemiş bir saldırıyı bertaraf etti. Çok şükür bu belayı el birliği ile aştık. Bu vesileyle bizler, yaptıklarımız ve yapamadıklarımız noktasında kendimizi çek ederek, dostumuzu düşmanımız net bir şekilde belirleyip yolumuza devem edeceğiz” diye konuştu.
Darbe girişiminde bulunan ihanet şebekesinin uluslararası haçlı zihniyetinin bir taşeronu olduğunu ifade eden Dündar “15 Temmuz gecesi yaşananlar, her defasında ülkemizin dağılıp parçalanmasını hedefleyen bu oyunun bir parçası. Asla vazgeçmiyorlar, Doğu ve Güneydoğu’da yaşan terör olayları, Suriye’de yaşananların hedefi de Türkiye. Son günlerde artan intihar saldırıları ve ardından 15 Temmuz darbe girişimi. Elhamdülillah yine başaramadılar. Biz böyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece de başaramayacaklar” dedi.