Osmangazi Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe genelindeki birçok cadde ve sokakta bakım-onarım çalışmalarına hız veren Osmangazi Belediyesi, Demirtaş bölgesindeki Cumhuriyet ve Barbaros mahallelerindeki sokakların asfaltlanmasına başladı. BUSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından parke olan tüm sokaklarda asfaltlama çalışması başlatan Osmangazi Belediyesi, ilk etapta 7 sokağın asfaltlamasını yaptı. Demirtaş bölgesinde 54 cadde ve sokağa daha asfalt serilecek.
AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ile birlikte yürütülen çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de asfalt sezonunu açtık. Bu yıl içerisinde yapılacak asfaltlama çalışmaları için 15 milyon lira bütçe ayırdık. Hızla gelişen ve büyüyen Demirtaş bölgesinde de asfaltlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Demirtaş’taki Cumhuriyet ve Barbaros Mahalleleri’nde bulunan sokakların asfaltlanmasını gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar bölgede 5 bin ton asfalt dökümü yaptık. 10 bin ton asfalt daha dökerek bölgedeki asfaltsız yolları yenileyeceğiz. Demirtaş hızla büyüyen ve gelişen bir bölgemiz. Sürekli olarak yeni yollar açılıyor. Osmangazi Belediyesi olarak bizde vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak adına cadde ve sokakların asfaltlanmasını gerçekleştiriyoruz” dedi.
2015 yılı içerisinde 65 bin ton asfalt, 30 bin ton da yama yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Dündar, “4 yama ekibi, 2 kaplama ekibi ve freze makinesi ile Osmangazi’nin değişik bölgelerinde asfalt çalışmalarımız sürüyor. Yaz ayları boyunca ilçe genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokakların tamamında asfaltlama çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.