Osmangazi Belediyesi Engelliler Merkezi (OBAM), üyelerinin kurmuş olduğu koro, verdiği konser ile hayatı doyasıya yaşamaya hiçbir şeyin engel olmayacağını gösterdi. Konsere katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sahneye çıkarak engelli vatandaşlar ile birlikte şarkılar söyledi.
OBAM’da eğitim gören 20 fiziksel ve zihinsel engelli vatandaştan oluşan koro, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nda Ördekli Kültür Merkezinde bir konser verdi. Müzik Öğretmeni Necati Pala eşliğinde yaklaşık 6 aydır haftanın üç günü konser için çalışan engelli vatandaşlar, söylediği şarkılarla yeteneklerini sergiledi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan koro üyeleri, seslendirdikleri şarkılarla izleyenlerden büyük alkış aldı. Engelli vatandaşların söylediği şarkılara Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa da eşlik etti. Sahneye çıkarak koro üyelerinin arasına giren Başkan Dündar, şarkıları koro üyeleri ile birlikte tek bir ağızdan söyledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vermiş oldukları güzel konser için koro üyelerinin hepsine tek tek teşekkür ederek, “OBAM’da eğitim gören fiziksel ve zihinsel engelli vatandaşlarımız çok güzel bir konsere imza attı. Bizlere yeteneklerini sergilediler. Uzun süredir bu konser için hazırlanıyorlardı. Bugün koro halinde birbirinden güzel şarkılar seslendirmeleri de, bu emeklerinin neticesi. Bundan sonraki süreçte de bu tarz etkinliklerimizi yoğunlaştıracağız. Ben bu güzel konser için tüm koro üyelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.