Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, esnafların ekonomisini canlandırmak için yapılan çalışmaların hizmetlerin en büyüğü olduğunu söyledi.
Başkan Sadi Kurtulan, BESOB Başkanı Arif Tak, TESKOMB Genel Başkan Vekili ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Marmara Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ile birlikte meslek odaları temsilcileri ve esnaflarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Ayakkabıcılar Çarşısı esnafının düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, dükkan ihalelerinin sıkıntısız bir şekilde tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "En büyük hizmetimiz, akşamları eve ekmek götürmek için çalışan esnafımızın yüzünü güldürmek" dedi.
Her dönem artan bir ilgiyle vatandaştan hizmet vekaleti aldıklarını söyleyen Kurtulan, "Çarşı restorasyonunu esnaflarımızı dükkanlarından çıkarmadan gerçekleştirdik. Yenilenen çarşı ile birlikte esnaflarımızın hem mağdur olmasını engelledik hem de vatandaşa daha kaliteli hizmet verme imkanını sunduk. Gerçek zenginlik, paylaşmaktır. Bizim için en büyük ödül, Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan esnaflarımızın memnuniyetidir. Omuz omuza verdikçe daha da güçleneceğiz. Esnaflarımızın ekonomisinin canlanması için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız" dedi.
Başkan Kurtulan ayrıca Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’nde bulunan Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ait metruk binanın belediye tarafından satın alınarak, kooperatifin maddi açıdan rahatlatıldığını kaydetti.
BESOB Başkanı Arif Tak ise, Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir esnaf potansiyeline sahip olduğunu belirterek, Başkan Kurtulan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
, Mustafakemalpaşa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Oruç ve Terziler Odası Başkanı Rahmi Ergü, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a esnaflara verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.