Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen İnegöl’ün Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kafkasspor Kulübünün olağan genel kurul toplantısı kulüp binasında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Başkan Metin Ungan güven tazeleyerek, ustalık dönemine başladı.
Kulüp binasında gerçekleştirilen genel kurula Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, İnegöl’deki amatör spor kulüplerinin Başkan ve yöneticileri ile kulüp üyeleri katıldı. Ustalık döneminde güzel şeylerin yaşanacağını belirten Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, "Çıraklık dönemi, kalfalık dönemi ve ustalık dönemi. İnşallah ustalık döneminde Kafkasspor’u İnegöl’de ve Bursa’da Süper Amatör dünyasında çok daha güzel yerlere getirmek için tekrar yola çıktık" dedi.
Kafkasspor’un önemli yerlere geleceğine inandığını belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Kafkasspor’a bugüne kadar hizmet etmiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tabi ölenler vardır. Ölenler deyince aklıma hemen Ahmet geliyor. Dünya iyisi bir kardeşimiz. Onların hepsini rahmetle anıyoruz. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak lazım. Başka hiçbir şey değil. Önemli olan bunu dedirttirebiliyor musunuz. Yoksa Başkan olmuşsunuz, yönetici olmuşsunuz, patron olmuşsunuz hiç önemli değil. Önemli olan insanlarda iyi hatıralar, iyi anılar bırakabilmektir. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. Metin kardeşimde artık usta oldu ya madem, çıraklık, kalfalık derken, usta olmak ben bazı şeyleri koparırım demektir. Allah yardımcın olsun" şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, "Metin beyi kutluyorum. Kafkasspor Kulübümüze önümüzdeki sezonda Fair-Play kuralları içerisinde, topçu kardeşlerimize kazasız belasız, başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Gerçekten taraftar amigolarla çok istişare ederek, özellikle takımımızın ceza almaması için büyük çaba sarf ettik. Bu sene sanıyorum en sıkıntısız sezonu geçirdik, hep birlikte koordineli bir şekilde. Bu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın şiir isteğini kırmayıp, güzel bir şiir okuyan Müdür Kaplan, büyük alkış aldı.
YENİ YÖNETİM
Konuşmaların ardından tek liste ile seçimlere geçildi. Metin Ungan yeniden Kafkasspor Kulübü Başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu Akif Yaşin, Cemil Ter, Mehmet Yaprak, Fevzi Baydur, İlyas Yavuz, Zafer Güder, Abdul Melik Kaya, Osman Aydın, Turgut Akgün, Talat Toktaş, Veysel Kaya, Yalçın Bayraktar, Çetin Yalanız, Hayati Arslan, Savaş Kılıçoğlu, Uğur Kamacı, Şenol Tiren, Mehmet Özdamar, Hakan Nicihan, Sami Fergana, Ömer Erol, Hüseyin Arık, Selami Coşkun, Yücel Doğru, Mehmet Başol ve Özcan Bayraktar’dan, Denetleme Kurulu ise Hayri Demir, Recep Bayrak ve Emin Baykay’dan oluştu.