Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı. Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bir iş hanından böyle güzel bir binaya kavuşmak çok güzel bir duygu. Bugün bizim en mutlu günümüz. 25 yıldır buradayım ve 25 yıllık hasreti yaşamak ve yaşatmak çok başka bir his. Yeni hizmet binamıza taşınmamızda emeği geçen Milletvekilimiz Önder Matlı’ya, Kaymakamımız Ahmet Yurtseven’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, müteahhit firmamıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamız bodrum ve zeminle birlikte 5 kattan oluşuyor. Sığınak, arşiv odası, teftiş ve toplantı odası, mescitle birlikte 12 hizmet birimimiz mevcut. Ayrıca yeni olarak Engelli Hizmet Birimi de oluşturduk” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çağdaş bir yönetim tarzına ayak uydurabilecek hizmet binasına kavuştuğunu belirten Kaymakam Ahmet Yurtseven, emeği geçenlere teşekkür etti.
Milletvekili Matlı, Karacabey’in eğitimde ve okullaşmada Bursa’da örnek gösterilen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu başarının daha da artacağını söyledi. Hükümet olarak eğitime büyük önem verdiklerine vurgu yapan Matlı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en büyük kaynağının eğitime aktarıldığını belirtti.
Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının kurdelesi kesildi.