Karacabey’de göreve başlar başlamaz büyük bir hızla kentin ve kentlinin sorunları ile ilgili çalışmaları başlatan Ali Özkan, bir yılın sonunda yaptığı çalışmalar ile adından en fazla söz ettiren belediye başkanlarından bir tanesi oldu.
Tamamen vatandaş odaklı bir belediyecilik anlayışını hizmete geldiği günden itibaren hayata geçirmeye gayret eden Özkan, belediyeye ait tüm birimleri etkin bir şekilde yeniden yapılandırdıktan sonra şimdi de Karacabey için vizyon projeleri hayata geçiriyor.
Seçim döneminde 3T modelini Karacabey’de hayata geçireceklerini ifade eden Özkan; Tarım ve hayvancılık, Teknolojik yatırımlar ve Turizm yatırımlarıyla kenti vatandaşların katkıları ile geleceğe hazırlıyor. Yaşamın her anında Karacabey halkının yanında olmaya gayret eden Özkan’ın yaptığı çalışmalar, yapılan bağımsız kamuoyu yoklamalarına da yansıyor.
2015 yılının ilk çeyreğinde Karacabey özelinde ve 18 yaş üstü 754 kişi ile yapılan ankette Ali Özkan’a verilen destek 30 Mart seçimlerinde yüzde 35 seviyesindeyken şu anda yüzde 50,9’a ulaştı.