Londra’da düzenlenen dünya butik otel ödüllerinde ’Ortadoğu’nun En İyi Klasik Butik Oteli’ seçilen Montania Special Class Hotel, Ace of M.I.C.E.’nin ’Kongre, Toplantı ve Etkinlik’ ödülünün sahibi de oldu.
Sahip olduğu konum ve tarihi atmosferi, benzersiz Marmara manzarası ile buluşturan Montania Special Class Hotel, Türkiye’nin ’En İyi Toplantı Hizmeti Veren Butik Oteli’ seçilirken, bir ödülde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle Ace of M.I.C.E. tarafından verilen ’Kongre, Toplantı ve Etkinlik’ ödülüne layık görüldü. Sektörün bilinirliğini artırmak amacıyla Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen ve genel koordinasyonu Tatu Event tarafından yürütülen ACE of M.I.C.E. ’Kongre, Toplantı ve Etkinlik’ ödülleri sektörün en prestijli ödül organizasyonu oldu.
ACE of M.I.C.E. ’Kongre, Toplantı ve Etkinlik’ ödülleri için bu yıl toplantı yönetim firmaları, toplantı destek firmaları, oteller ve etkinlikler olmak üzere dört kategoride, toplam 23 dalda, 150’nin üzerinde aday başvuruda bulundu. Kazananlar, 91 kişilik jüri tarafından yapılan ön elemelerin ardından her dalda ilk üçe kalan 66 aday arasından belirlendi.