Osmangazi Belediyesi personeli, düzenlenen piknikte bir araya geldi. Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nde düzenlenen pikniğe Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’da eşiyle birlikte katıldı.
Osmangazi Belediyesi, personel arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak, moral depolamalarını sağlamak amacıyla piknik düzenledi. Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nde düzenlenen pikniğe aileleriyle birlikte katılan belediye personeli, gün boyu düzenlenen çeşitli aktivitelerde gönüllerince eğlendi. Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu üyeleri eşliğinde şarkılar söyleyen ve oyunlar oynayan belediye personeli güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pikniğe katılan tüm belediye personeline teşekkür etti. Belediye personelinin hem Osmangazi Belediyesi tarafından yeni hizmete açılan Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’ni görmelerini sağlamak hem de doğayla iç içe bir gün geçirmeleri amacıyla pikniği Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nde düzenlediklerini belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Belediye personelimizi bir araya getirmek iş stresinden uzak güzel bir gün geçirmelerini sağlamak için bu pikniği düzenledik. Osmangazi Belediyesi olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Pikniğe katılarak kendileriyle birlikte olan Başkan Dündar’a teşekkür eden belediye personeli ise piknikten son derece mutlu olduklarını belirterek, bu tür organizasyonların devam etmesini diledi.