Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Bir ay boyunca nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvanın finalinde, Mali Hizmetler Müdürlüğünü yenen Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon olurken, Ulaşım Müdürlüğü de 3. oldu.
Personele yönelik akademik ve mesleki eğitimlerin yanı sıra, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenleyen Osmangazi Belediyesi’nin birimler arası futbol turnuvası sona erdi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 10 takımın mücadele ettiği turnuva, Altonova Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 7’incisi düzenlenen turnuvanın finalinde Özel Kalem Müdürlüğü ile Mali Hizmetler-Basın ve İnsan Kaynakları karması karşılaştı. Nefes kesen mücadele sonunda rakibini 7-2 yenen Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon olurken, Zabıta 1 takımını yenen Ulaşım-Yazı İşleri Müdürlüğü karması 3. oldu. Şampiyon olan Özel Kalem Müdürlüğüne kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.
Nisan ayı başında başlayan ve 5’erli iki grup halinde gerçekleştirilen turnuvanın en centilmen takımı Belediye Meclis Üyeleri olurken, en az gol yiyen kaleci de, yine Meclis Üyeleri takımının kalecisi Adem Kaya oldu. Son derece çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada 11’er golle Mustafa Orhan ve Osman Garip gol krallığı ödülünün sahibi oldu.