Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Nilüfer Safvet Koleji, yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin meyvelerini almaya devam ediyor.
Öğrenciler için yoğunlaştırılmış dil eğitiminde dört dil becerisi üzerinde önemle duruluyor. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma üzerine eğitimlerini alan öğrenciler ayrıca bilgisayar destekli İngilizce eğitiminden de faydalanıyor. Öğrenciler dil eğitimindeki becerilerini sahnelendirmeye devam ediyor. 5.ve 6. sınıf öğrencileri İngilizce gecesi programı ile ailelerinin karşısına çıktı. İngilizce gecesi, öğrencilerin şimdiye kadar yaptığı faaliyetlerin resimlerini içeren video ile başladı. Öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri İngilizce şarkıları ve güzel mesajlar içeren tiyatro gösterilerini güzel bir şekilde sundular. İngilizce bilmenin çok önemli olduğunu “Türkiye’de turist olmak” adlı skeçle velilere önemli mesajlar verdi.
Okul Müdürü İsmail Göbül, “Bu gecemizle birlikte yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin meyvelerini almış olduk. Çocuklar İngilizce konuşmanın o kadar da zor olmadığını bize göstermiş oldular. Onları izlerken çok mutlu oldum. İngilizce zümremize bu gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Gecenin sonunda öğrenciler sertifikalarını Okul Müdürü İsmail Göbül’ün elinden aldı.