Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu’nu ziyaret etti.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ile birlikte Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu’nu ziyaret etti. Balkan göçmenlerinin yaşadığı sorunlarının büyük bir kısmının çözüme kavuştuğunu belirten Gençoğlu, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu’nun Türkiye’deki 36 ilde, 165 dernek ve 9 federasyonu bulunduğunu söyledi. Balkan göçmenlerinin yaşadığı sorunlar ile ilgili yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.
Gençoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Bursa’dan milletvekili adayı olmasının Bursa için bir kazanç olduğunu da belirtti.
Balkan kökenli bir bakan olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların çözümü için gerekeni yapmaya devam edeceklerini dile getiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, balkanlarda parçalanmış aile sorunu oldukça zaman zaman sorunları da beraberinde getirmesinin doğal olduğunu, çıkan sorunları da her zaman olduğu gibi süratle çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Penguen Gıda Fabrikasında gerçekleşen ziyarette Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Sabri Mutlu’da hazır bulundu.