Bursa’ya özel bir sosyal paylaşım sitesi kuran lise 3. sınıf öğrencisi Mert Kuşkapan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.
Nilüfer’e yeni bir yönetim anlayışı getirmeyi planlayan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 7/24 hizmet modeli sergiliyor. Bozbey, ‘Halk Günü’nde vatandaşlara kulak verdi. Bozbey’e sosyalbursa.com sitesi hakkında bilgi veren Mert Kuşkapan, Bursa’ya özel olan sosyal medya sitesinin bir ilk olduğunu, bu projeyi geliştirmek için desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Bursa’daki tüm sosyal medya kullanıcılarından da destek beklediğini söyleyen Kuşkapan, Başkan Bozbey’den de kendisine yardımcı olmasını istedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mert Kuşkapan’ı çalışmasında dolayı tebrik ederek, "Bu projeyi için sana destek vereceğiz. Hazırladığın bu güzel proje için seni tebrik ediyorum. Bir Bursalı gencin böyle bir sistem kurması ve projeyi başlatması beni onurlandırdı. Sitenin reklamlarını biz kendi araçlarımızla sosyal medya hesaplarımızla yapacağız. Ne gerekiyorsa yardım edeceğiz" dedi.