Ak Parti Milletvekili Adayı Yüksel Yeni, genel seçimlerde vatandaşın sandıkta yine tek başına AK Parti diyeceğine işaret ederek; “Milletimiz yapılanları gördü ve çok iyi analiz etti. 13 yılda ülkemiz istikrarı yakaladı ve 7 Haziran’da bir kez daha halkın desteğini alarak ikinci dönemde yine aynı kararlılık ile yoluna devam edecektir” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Yüksel Yeni, seçime 2 gün kala ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Gemlik ilçesinde halk ile buluşan Yeni, vatandaşlara karanfil dağıtarak sandıklarda bir kez daha istikrara oy vermeleri çağrısında bulundu.
“TÜRKİYE’NİN ŞAHA KALKACAĞI İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR”
Gemlik ziyaretlerinde tüm mahalleleri tek tek gezdikten sonra Yeniköy ve Cihatlı köyüne uğramayı da ihmal etmeyen Yüksel Yeni, burada vatandaşlar ile bir araya gelerek AK Parti’ye oy talebinde bulundu. Türkiye’nin 13 yılda büyük bir ayağa kalkma dönemini başarı ile geride bıraktığının altını çizen Yeni; “Ülkemiz yıllardır beklenen istikrarı nihayet yakaladı. Kendi üreten, dünya ile rekabet eden ve geleceğe çok daha umutla bakan bir Türkiye profili var. Dünya ülkeleri bize gıpta ile bakıyor. Avrupa’da ne varsa, dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde hangi hizmetler varsa artık Türkiye’de de aynısı var. Daha iyileri de olacak. Eksik kalan yönlerimizi tamamlayacak ve milletimize dört dörtlük hizmet verecek bir yapıyı oluşturacağız. İşte ikinci dönem dediğimiz olgu da budur. 7 Haziran’da bir kez daha halkın desteğini alacağına inandığımız AK Parti, Türkiye’yi ustalık döneminde yine aynı kararlılık ile yoluna devam ettirecektir. Artık silkelenme ve kendine gelme dönemi bitti. Şimdi ayağa kalkma ve koşma dönemi başlayacak. İnşallah h halkımızın da desteği ile 7 Haziran’da bir kez daha güçlü Türkiye’nin inşaasına devam edilecek” diye konuştu.
Yüksel Yeni, Gemlik ziyaretlerinin ardından aynı akşam Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışını da Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yüzlerce mahallelinin katılımı ile gerçekleştirdi.
"PARALEL DEMOKRASİ SUİKASTÇILARINA DİKKAT EDELİM"
Halkın AK Parti’ye olan sevgisini yaptıkları çirkin kampanyalarla engelleyemeyenlerin sandıkta çeşitli kurnazlıklar sergilemeye çalışacaklarının altını çizen Yüksel Yeni; “Paralel demokrasi suikastçılarına dikkat edelim. Bizler uyanık olmak zorundayız. 7 Haziran’da halkın iradesi bir kez daha sandığa yansıyacak. AK Parti sevgisini yıkamayanlar, partimizin oylarını sandıklarda çalmaya kalkışacaklar. Halkın zenginliğini her türlü hile ile sömüren şebekeler, şimdi halkın tercihini sandıkta çalmaya kalkacaklar. Ben buradan tüm halkımızı ve parti görevlisi arkadaşlarımı sandıklarına sahip çıkmaya çağırıyorum. Sandıklar açılırken ve oylar sayılırken sandık başında olalım. Tüm oy pusulalarına dikkat edelim. Halkın iradesini kötü niyetli insanlara ezdirmeyelim” diye konuştu.