Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yunus Emre Spor Tesisleri’ndeki parmak izi tanıma sistemi sayesinde çocukların artık daha güvenli bir ortamda spor yapacağını söyledi.
‘Spor şehri yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çalışmamalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, Yunus Emre Spor Tesisleri’nde parmak izi giriş-çıkış sistemini hizmete geçirdi. Uygulamaya koyulan yeni sistem sayesinde çocukların artık daha güvenli bir ortamda spor yapabileceğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızın güvenli bir ortamda spor yapmaları aileler için çok önemli. Bu sistem sayesinde hem çocuklarımız rahat bir şekilde spor yapabilecek hem de ailelerimiz huzurlu olacak” dedi.
AİLELER MESAJLA BİLGİLENDİRİLİYOR
Yeni güvenlik sistemini teknolojiye entegre ederek uygulamaya geçirdiklerini aktaran Başkan Edebali, “Çocuklarımız spor tesisine giriş ve çıkış yaptığı zaman bu bilgi anında ailesinin telefonuna kısa mesaj yoluyla iletiliyor. Böylelikle aileler, çocuklarının kontrolünü daha kolay yapabiliyor” diye konuştu.
Geliştirilen sistemin, ailelerin çocuklarını spora teşvik etmesi açısından önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor yapması bizler için çok önemli. Burada en önemli görev ailelere düşüyor. İnanıyorum ki spor sayesinde tam donanımlı yetişecek gençler, Yıldırım’ın kalkınmasında önemli roller üstleneceklerdir” ifadelerini kullandı.