Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalardan 49 madalya ile dönen Belediye Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.
Başarı kazanan sporcuları her ay meclis toplantısında konuk ederek ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan Edebali, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporcu olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolunun spor olduğunun farkındayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olarak onlara desteğimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yıldırım’ın 250 bin genç nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “İlçemizi, şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize desteğimiz tam. Kazandıkları başarılarla gururumuz olan gençlerimize, katıldıkları organizasyonlarda Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Onların bu başarıları bizi ‘Spor Merkezi Yeni Yıldırım’ konusunda daha çok çalışmak için güç veriyor” diye konuştu.
Daha sonra, farklı dallarda Türkiye şampiyonlukları olmak üzere, uluslararası ve ulusal organizasyonda dereceye giren 36 sporcu, başarılarına göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.