Nilüfer’in Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde geleneksel hale gelen Sitelerarası Futbol Turnuvası’nın galibi centilmenlik oldu.
Birlik, beraberlik ve komşuluk kültürünü yaşatmak için çeşitli etkinliklerin altına imza atan Nilüfer Yüzüncü Yıl Mahallesi sakinleri 4 yıl önce başlattıkları Sitelerarası Futbol Turnuvası’nı bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirdi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sitelerarası Futbol Turnuvası, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Yüzüncü Yıl Mahallesi’nden 13 sitenin katıldığı müsabakalarda rakiplerini tek tek eleyerek finale çıkan Ali Bostancı ve Adakent takımları birbirleriyle kıran kırana mücadele etti. Yağmur altında gerçekleşen zorlu mücadelenin sonunda birincilik kupasını Ali Bostancı kaldırırken, Adakent takımı ikinci, Doğa Koleji de üçüncü olmaya hak kazandı.
Final mücadelesinin ardından dereceye giren takımlara kupalarını Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhat Yıldırım verdi. Turnuvanın mahalle kültürünün yaşatılmasında büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Ferhat Yıldırım, centilmence mücadele eden sporcuları tebrik etti. Ferhat Yıldırım’ın konuşmasının ardından, en çok gol atan oyuncuya krampon, en az gol yiyen kaleciye de eldiven hediye edildi.