19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bayan futbolcular sahaya indi.
Bilecik Edebali Stadı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bayanlarda Bozüyük Halk Eğitim Spor, Küplü Spor’u 6-0 yendi. 20 dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabaka sonrası etkinlik hakkında bilgi veren Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle böyle bir organizasyon tertip ettiklerini belitti. Toku, “Bilecik il genelinde 2 tane bayan takımımız var. Biri merkez köy Küplü Spor diğeri Bozüyük ilçemizde bulunan Halk Eğitim Spor takımlarımız. Güzel bir maç oldu. Bu bayan takımlarının sayısını arttırıp bir bayanlar ligi kurula bilinir. Ben iki takım sporcuları ve teknik heyetini kutlarım. Yenen takımında başarılarının devamını dilerim” dedi.
Maçın ilk yarısında golleri, 4’üncü dakikada Saniye Doğan, 15’inci dakikada Seher Bahçe atarak ilk yarı 2-0 Bozüyük Halk Eğitim Spor üstünlüğü ile sonlandı. İkinci yarıda golleri ise, 25’inci dakikada penaltıdan Ayşenur Sümürken, 30’uncu dakikasında Derya Karahisar, 32’inci dakikasında Elif Erdoğan ve 37’inci dakikasında Seher Bahçe atarak durumu 6-0’a getirdi.