Bilecik Alperen Ocakları İl Başkanlı binasının açılışı Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı’nın katılımı ile gerçekleştirdi.
Açılış öncesi Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) temsilcileri, SP İl Başkanlığı binasında toplanarak açılan Türk Bayrağı eşliğinde Teyfikbey Caddesi üzerinden yürüyerek İstiklal Mahallesi Alirıza Özkay Caddesi üzerine bulunan Alperen Ocakları İl Başkanlı binası önüne geldiler. Burada Anadolu Gençlik Derneği Söğüt Şube Başkanı Celallettin Demirkan Kuran-ı Kerim okudu. Duaların ardından açılış konuşma yapan Bilecik Alperen Ocakları Başkanı Turgay Yıldız, Bilecik Alperen Ocakları binasının açılışlarına katılan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı’ya teşekkür ederek sözlerine başladı. Yıldız,"Burada görüyor ki birlik ve beraberlik içinde binamızın açılışı gerçekleştireceğiz. Sözlerime, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ’Haksız davalarda zirve olmaktansa, hak davalarında zerre olmayı yeğlerim’ sözleriyle tamamlamak istiyorum” dedi.
"BU MİLLETİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE TALİP OLDUK"
SP Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, bu milleti en iyi şekilde temsil edilmesine talip olduklarını ve bu neden ile SP ve BBP ittifak kararı aldıklarını belirtti. Meral, “İki parti tokalaştık ve sarıldık, inşallah bundan bir bereket doğacak. İnşallah bundan milletimizin önüne en güzel günlerin geleceğinin müjdesi olacak. Bir ittifak olmuş olduk. Biz seçime gidiyoruz. Dört yılda yapılacak olan bu seçimler milletimizin ekonomisini, demokrasisini, siyasetini, toplumsal ahlakını maneviyatını dört yıl idare edecek kadrolara teslim edeceğiz demektir” dedi.
“MUKADDES DAVALARDA ÖLÜM BİLE GÜZELDİR”
BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal ise, genel başkanları Mustafa Destici ile Mustafa Kamalak’ın iştirakleri ile kendi şahsi menfaatleri ve parti menfaatleri gözetmeksizin birleşerek Türkiye’ye bir fayda sağlayabilmek adına ittifak sağlandığını belirtti.
“MİLLİ İTTİFAK ALLAH’IN İZNİYLE YÜZDE 11,8’LİK BİR ORANA SAHİPTİR”
Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı ise, yapılan Milli ittifakın ardından yapılan anketlerde yüzde 11,8’lik bir oy orana sahip olduklarını belirtti. Sarı, “Milli ittifak baraj korkusu kalmamıştır. Milli ittifak haktaki teveccühüyle beraber iktidarı oynamaktadır. Tabii ki buda burada sizlerin çalışması ve gayretiyle. Hepinizden Allah razı olsun ki güzel çalışmalarınız var, Bilecik Alperen Ocaklarını takip ediyorum. Partimiz çok iyi çalışıyor. Allah’ın izniyle ne kadar önümüze engel koyarlarsa koysun, Muhsin Yazıcıoğlu’nun alperenleri ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın mücahitleri bu seçim mecliste olacaktır Allah’ın izniyle. Necmettin Erbakan’ın arkasında kalan nesil merhum Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sizlere emanet olan Alperen gençliği işte dimdik ayakta, burada. Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti alperenler saat gözetmeksizin dimdik ayakta Allah’ın izniyle. Alperenler Muhsin Başkan’ın kendisine göstermiş olduğu bir elinde Kuran, bir elinde bilgisayar olan imanlı ve ihlaslı bir nesli oluşturmak için çalışıyor, gayret gösteriyor” dedi.
“ALPERENLER İMANLI VE İHLASLI BİR GENÇLİK OLUŞTURMA YOLUNDA HİZMETE HAZIR”
Alperen Ocakları’nın her daim ayakta, yeni bir gençlik ile imanlı ve ihlaslı bir gençlik oluşturmak yolunda hizmete de hazır olduklarını belirten Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, “Benim sizlerden bir isteğim var. Muhsin Başkan’ın isteğidir bu. Alperen yaptığı işi en iyi yapandır. Alperen işinde başarılı olandır. Alperen dersinde başarılı olandır. Alperen sadece hayata slogan vari yaklaşımlarla bakış açısı yürüten sadece televizyondan aldığı kültürle yaşayan, ahlak bozuntusuna karşı dik durmayan bir gençlik değildir. Alperen 5 vakit namazını kılan, derslerine çalışan, kitabını okuyan en az bir spor dalını en iyi yapan en az bir müzik aletini çalan ve bunlarda da başarılı olan bir nesildir. Alperenler Allah’ın izniyle Muhsin Başkan’dan emanet kalan sancağı düştüğü yerden kaldırmıştır” dedi.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde katılımcılar Bilecik Alperen Ocakları İl Başkanlı binasının açılış törenini gerçekleştirdi.