Almanya Gemeinde Timmendorfer Strand Belediye Başkanı Hatice Kara ve Bilecik AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Hatice Kara ve Gülcan Namal’a teşekkür etti. Konuklarına Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Almanya’dan Bilecik’e konuk ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Almanya Gemeinde Timmendorfer Strand Belediye Başkanı Hatice Kara ise tarihi ve kültürel özellikleri yanısıra doğal güzelliklere sahip Bilecik’e hayran kaldığını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Bilecik’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Meslektaşı ile birçok konuda fikir alışverişleri yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda Almanya Gemeinde Timmendorfer Strand Belediye Başkanı Hatice Kara’ya, üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tabak ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.