Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği üyeleri ve aileleri “Sosyal Hayata Engel Yok” projesi kapsamında Bozüyük Belediyesi işbirliğiyle Türk Hava Kurumu’nun Eskişehir’in İnönü ilçesindeki Havacılık Eğitim Merkezini ziyaret etti.
38 engelli ve ailesinin katıldığı ziyarete THK Bozüyük Şube Başkanı Bedri Yaz’da eşlik etti. Kamp programı kafeterya bahçesinde çay ikramı, yemekhanede öyle yemeği ve ardından planör öğretmenleri tarafından planörler ve maket uçaklar hakkında sunum sonrası maket uçak gösterisi ile devam etti. Kamp Müdürü Osman Köşker tarafından faaliyetler konusunda bilgilendirmenin akabinde günün anısına hatıra fotoğrafları çekimi ile ziyaret sona erdi.
Dernek Başkanı İsmail Çelik, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Etkinlik engelli ve ailelerine yönelik sosyal entegrasyon yüksek moral motivasyona neden olmuştur. Bizleri ağırlayan Kamp Müdürü Osman Köşker’e, THK Bozüyük Şube Başkanı Bedri Yaz ve her zaman bizlere destek olan Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı‘ya dernek yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim” dedi