Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları, mezuniyet coşkusunu yeni okullarının bahçesinde düzenlenen törenle yaşadı.
Mezuniyet törenine, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükcü ve Nazmi Kuru, Okul Müdürü Yusuf Özcan, öğretmenler, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bu okulda düzenlenen mezuniyet törenine katılmanın kendisi için 1995 yılında mesleğe başladığı ilk yer olması nedeniyle ayrı bir önem taşıdığını belirterek, “Mesleki eğitim çok önemlidir. Özellikle medeniyet yarışında olan ülkeler içinde bu çocukların meslek sahibi olarak hayata atılması büyük önem taşıyor. Tüm yaşamları boyunca ve çalışma hayatında bu çocuklarımızın bahtlarının açık olmasını diliyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün konuşmasının bitiminde Okul Müdürü Yusuf Özcan, okulda başarılı olan öğrencileri sırayla kürsüye davet ederek, tebrik etti. Okul birincisinin okul kütüğüne ismini çakmasının ardından mezun olan öğrenciler büyük bir coşkuyla keplerini fırlatarak birbirlerini tebrik ettiler.
Programın sonunda öğrenciler mezuniyet coşkusunu Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan canlı müzik eşliğinde doyasıya yaşadılar.