Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Minikler Futbol Şenliği’nde 5 hafta süren maç maratonu sona ererken, şenliğe centilmenlik ve sportmenlik damgasını vurdu.
Kazanan ya da kaybedenin önemli olmadığı, ülke çapında artan şiddetin her türlüsüne karşı (kadına şiddet, sporda şiddet vb.) sporun birleştirici ve eğlenceli yönünü ortaya çıkarmayı amaçlayan turnuva 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı sahasında düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Okullar Arası Futbol Şenliği’nin kapanış törenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Bozüyük TSO Meclis Başkanı Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, öğrenciler ve veliler katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu tür organizasyonları çocukları zararlı alışkanlılardan ve kötü arkadaşlıklardan uzak tutmak, spor disiplini kazandırarak, hem fiziken hem de ruhen olumlu bir şekilde yetişmelerini sağlamak olduğunu belirterek, şenliğin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Şenliğe katılan sporcuları da tek tek tebrik eden Başkan Bakıcı, öğrencilere başarılarının devamını diledi.
Törenin sonunda gelecek vadeden futbolculara Başkan Bakıcı ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent madalya, kupa ve çeşitli hediyeler verdi.