Bozüyük Belediyesi tarafından Çarşı Mahalle’de yapımı tamamlanan sentetik saha, yapılacak açılış töreni ile hizmete girerken, aynı gün Çarşı Mahalle Konağı’nın da temel atma töreni yapılacak.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “Her Mahalleye Spor Tesisi Yapımı” projesi kapsamında Çarşı Mahalle’de eğitim veren Albay İbrahim Çolak İlk ve Ortaokulu’nun karşısında yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası 11 Haziran 2015 Perşembe günü saat 11:00’de düzenlenen açılış töreni ile hizmete girecek. Şu ana kadar belediye tarafından yapılarak hizmete girecek 7. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası olacak tesis 18*30 metre ebadında yapıldı. Mahalle sakinlerinin ve özellikle gençlerin sabırsızlıkla beklediği saha yapılacak dostluk maçı ile şenlik havasında hizmete girecek.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında Çarşı Mahalle’de yapımına başlanan Mahalle Konağının temel atma töreni de aynı gün 11 Haziran 2015 Perşembe günü saat 18:00’de yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Yediler Mahallesi’ne yapılacak Mahalle Konağı’nın da yapım çalışmalarına başlanmış, geniş katılımlı bir tören ve hayır duaları eşliğinde temeli atılmıştı. Ardından Çarşı Mahalle’de başlayan çalışmalar kapsamında Çarşı Mahalle Konağı’nın zemini temel atma için hazır hale getirilmişti. Çarşı Mahalle kanal boyu Fen Lisesi Mevkii’ne yapılmaya başlayan ve Bozüyük’ün 5. Mahalle Konağı olan Çarşı Mahalle Konağı toplam alanı 661 metrekareden oluşurken 2 katlı ve asansörlü olarak planlandı. Bina içerisinde Kütüphane, Kent Konseyi odaları, Muhtarlık, Fitness Salonu, Mescit ile bay ve bayan abdesthane yer alacak.