Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yaşlılar Haftası kapsamında yaşlı vatandaşlar onuruna bir yemek verdi.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Başkan Fatih Bakıcı, büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileri olduklarını söyledi. Başkan Bakıcı, "Bizim için sizler çok önemlisiniz. Mevlam sizleri başımızdan eksik etmesin. ’Büyüğünüzün size gölgesi bile yeter’ deyimiyle gölgenizi bizlerden hiçbir zaman eksik etmeyiniz. Bizler de bize düşen görevlerimizi yerine getirerek siz yaşlılarımızın ihtiyaçlarını gidermeye memnun etmeye çalışıyoruz. Sizler bizlerin eski toprağısınız. Allah sizleri bizim başımızdan eksik etmesin. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Sizler sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kurulan bağ, ülkemizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Bizlerde yaşlılarımıza her türlü imkânı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat ve sıkıntısız bir yaşam sağlayabilmek için gayret gösteriyoruz. Benden bir isteğiniz talebiniz var ise her zaman emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum" dedi.
Eşi Emine Bakıcı ile birlikte yaşlı konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Programa Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve mahalle muhtarları katıldı.