Bingöl Genç İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Bin-Genç-Der) yönetimi, gündemlerindeki konuların görüşülmesi ve istişare edilmesi amacıyla toplandı.
İstanbul’da faaliyet gösteren Bin-Genç-Der Yönetim Kurulu üyeleri, gündemlerindeki konuların görüşülmesi ve istişare edilmesi amacıyla Ümraniye’de bir kafede toplandı. Kafe sahibi Adnan Sanır’ın daveti üzerine Bin-Genç-Der Başkanı Halit Sanır öncülüğünde bir araya gelen Yönetim Kurulu üyeleri, dernek binasının yer konusundaki sorunun çözümü ile Genç ilçesinde yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.
Ümraniye’de gerçekleştirilen istişare toplantısının verimli geçtiğini ifade eden Bin-Genç-Der Başkanı Halit Sanır, bu gibi toplantıların sıklıkla yapılacağını söyledi.
Üyeleri birbirine kenetlenmiş, topluma karşı duyarlılığını sergileyen, düşünen, tartışan, söylemler geliştiren bir sivil toplum örgütü olabilmek için üyelerin etkin katılımını sağlayacak bu gibi ortamların oluşturulması için daha fazla bir araya geleceklerini belirten Sanır, İstanbul’daki çalışmaların tamamlanması ile birlikte Genç ilçesinde de istişare toplantıları düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.