Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Tuğ Ortaokulu tarafından, 29-30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak olan TEOG sınavı öncesinde sınava girecek olan ve derslerinde başarılı sağlayan öğrencilere yönelik yemekli moral ve motivasyon programı düzenlendi.
İlçe merkezindeki bir restaurantın toplantı salonunda düzenlenen moral ve motivasyon programda konuşan Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, sınava girecek olan tüm öğrencilere başarı dileğinde bulundu.
Öğrencilerin sınavda başarılı olacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Yüzer, şöyle konuştu:
“Sınavda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Temennimiz tüm öğrencilerimizin uzun süredir hazırlandığı bu sınavda iyi sonuçlar almasıdır. Ben bu vesile ile öğrencilerimizin sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sunan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum.”
Yapılan konuşmanın ardında hazırlanan slayt eşliğinde Tuğ İlk ve Okulu Müdürü M. Kemal Duman tarafından öğrencilere sınavla ilgili bilgiler verildi.
Öğrencilerin nelere dikkat etmesi ve zamanı nasıl kullanması gerektiği hususunda bilgiler veren Duman, kendileri için önemli olanın TEOG sınavı değil, öğrenciler olduğunu söyledi.
Okul yönetimi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerin başarı için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Duman, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.
Düzenlenen program, öğrencilerin yemek yemesi ve deneyimlerinin birbirleriyle paylaşmalarıyla son buldu.
Düzenlenen programa, şube müdürleri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.