AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, milletvekilliği seçimlerinde yüzde 60 oy ile 5 milletvekilini hedeflediklerini söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, milletvekili adaylık sıralamasını değerlendirdi. Listeye giren ve girmeyen bütün isimlerin kol kola birlikte çalışacağına olan inancını dile getiren Tin, “Parti içi temayül yoklaması ile başlayan aday belirleme sürecimizde sona gelindi. Bu çerçevede genel merkezimizin mülakatları ve son olarak Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve sivil toplum kuruluşları, vakıflar, dernek başkan ve yönetimlerinin katılımı ile temayül yoklaması yaptık. Küskünlük veya kırgınlık olmayacak. En büyük hedefimiz, birlik beraberlik içerisinde en güçlü şekilde seçimleri kazanmak olacak. Adaylarımız belli oldu. 1. sıra Nihat Zeybekci, ikinci sıra Mehmet Yüksel, üçüncü sıra Bilal Uçar, dördüncü sıra Nurcan Dalbudak, beşinci sıra Osman Yüceliş, altıncı sıra Emin Okkaya, yedinci sıra Peral Uluköy. 7 Haziran’da Başbakanımızın Denizli için koyduğu hedeflere ulaşacağız. Yüzde 60 oy ve 5 milletvekiline mutlaka ulaşacağız. AK Parti ailesi olarak seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de halkımıza en en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.
1 Şubat’a yapılan il kongresinin ardından teşkilat olarak partinin her kademesiyle çalışmalarına başladıklarını ifade eden Tin, “7 Haziran seçimlerinde Denizli’de en yüksek oyu alarak başımız dik bir şekilde dolaşacağız. Biz bugüne kadar birçok seçim atlattık. 9 seçim geçirdik. 10’ncu seçimde de çıtayı bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacağız” dedi.