Denizli Büyükşehir Belediyesi, çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek ve personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla daire başkanlıkları arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek ve personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla tüm daire başkanlıklarının katıldığı masa tenisi turnuvası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki toplam 18 daire başkanlığından 54 personelin katıldığı turnuva, Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Spor Merkezi’nde yapıldı.
Oldukça heyecanlı geçen turnuvanın yarı finalinde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile de İtfaiye Dairesi Başkanlığı eşleşti. Maçların ardından rakiplerini eleyen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı finale kaldı.
3-1 skorla Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın birinci olduğu turnuvada, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ikinci, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı üçüncü, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı da dördüncü oldu. Turnuvanın kupa töreni ise dün akşam Yenişehir Spor Merkezi’nde yapıldı. Törene katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verdi.