Denizlili hayırsever İşadamı Savaş Tetik, Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi’nde 3 milyon liraya mal olması planlanan ve imece usulü ile yapılacak olan Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin lira bağışta bulundu. Yaptırılacak okuldaki bir sınıfın üzerinde ise eşi Semra Tetik’in adı yaşayacak.
Protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Savaş Tetik ve eşi Semra Tetik katıldı.
İmza töreninde konuşan hayırsever iş adamı Savaş Tetik, hayırseverlerin yardımı ile yapılacak olan okula katkı vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Öncelikle Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze böylesine güzel ve anlamlı bir hayra vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bu protokol geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi adına önemli olduğu gibi bizim açımızdan, ailemiz açısından da onur verici bir protokol. İnşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.
Vali Şükrü Kocatepe ise Hayırseverler Ortaokulu için 23’üncü protokolü imzaladıklarını ve protokollerde sona yaklaşıldığını hatırlatarak, “Hayırseverler Ortaokulu’nun artık son dersliklerine geldik. Tetik Ailesi bize bir derslik ile katkıda bulunuyorlar. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, evlatlarıyla, torunlarıyla birlikte ailece sağlık ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Bize yaptıkları bu katkı ve bu okulu tamamlayabilmek adına yapılan yardımlar bizim için çok önemliydi. Kazançlarının ve ömürlerinin bereketli olmasını temenni ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından protokol Vali Şükrü Kocatepe, hayırsever iş adamı Savaş Tetik ve Semra Tetik tarafından imzalandı.