Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 23’üncü dönem sona erdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu, 23’üncü dönem mezunlarını verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı.
Ailenin çok önemli olduğunu ve sağlam olması gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "İnsanın vücudunu nasıl hücreler oluşturuyorsa toplumu da aileler oluşturur. Eğer aile sağlam değilse toplum da çok sıkıntı çeker" diye konuştu. Evlilik Okulu’nda verilen bilgilerin çiftlerin daha mutlu olmalarına katkı sağlamasını temenni eden Başkan Zolan, "Bugün anne kızıyla, baba oğluyla, kardeş kardeşle anlaşmazlık yaşayabiliyorlar. Bu nedenle iki farklı evden gelip bir çatı altında yaşamaya başlayan çiftler arasında da sorunların yaşanması son derece normaldir. Ancak burada önemli olan sorunu beraber çözebilmeyi başarmaktır. Her yerde olduğu gibi ortak akıl ve hareket başarı ve mutluluğu getirir" dedi.
Başkan Zolan, konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikasını verdi.