Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği "Giyim ve Aksesuar Tasarımı Kursu" öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergi, Yenişehir Spor Merkezi’nde açıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda ücretsiz olarak açılan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu’na katılan 25 kursiyerin ürettiği eserlerin yer aldığı serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kursiyerler ve davetliler katıldı.
Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, el becerilerini geliştirmeye katkı sağlayan kursun ekonomik olarak aile bütçesine de destek olduğunu belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi sadece giyim ve tasarım alanında değil bir çok branşta da ücretsiz eğitimler düzenliyor. İnşallah bu başarılı çalışmalar devam eder" dedi.
Sergide eski ve yıpranmış kumaşların yanı sıra yeni kumaşlardan ve eşyalardan elbiseler, çantalar, önlükler, çocuk giyimi ve oyuncak olmak üzere çok sayıda el emeği ürünü sergileniyor.