Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan seramik kurslarına katılan kursiyerler eserlerini "Toprağın Ateşle Dansı" adlı sergide beğeniye sundu.
Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda 250’ye yakın eserin yer aldığı serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi’nin klasik anlamda belediyeciliğin yanında modern ve marka şehir olmak için kültüre, sanata ve spora destek verilmesi gerektiğini bilen bir belediye olduğunu belirtti. Vatandaşlardan gelen taleplere destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Değirmenci, düzenlenen tüm kursların ücretsiz olduğunu hatırlattı.
Serginin açılışında seramik kursu öğretmeni Aynur Mutlu tarafından davetlilere eserlerle ilgili bilgiler verilirken, "Toprağın Ateşle Dansı" temalı sergide 47 kursiyerin 8 ayda ortaya çıkardığı 250 eserin 3 Haziran’a kadar ziyaret edilebileceğini belirtti.