AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, aday adaylık müracaatını yapmasının ardından dur durak bilmeden çalışıyor.
Milletvekili aday adayı Türkyılmaz gece gündüz ziyaretler yapıyor. Bu kapsamda Türkyılmaz, hasta ziyaretleri yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Hasan Türkyılmaz’ın basın ekibinde görevli Abdulkadir Sağlam’ın Elvin ismini verdikleri kızı dünyaya geldi. Hasan Türkyılmaz’da Sağlam ailesinin bu mutluluklarına ortak olarak Elvin bebek’i ziyaret ederek ailesine mutluluklar getirmesini diledi.
SAKARYA ORMAN VE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, AK Parti’nin Sakarya Çark Mesire Nikah Sarayı’nda 25. Dönem Milletvekilleri aday adayları temayül yoklamasında Sakarya Orman ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı olarak Toç Bir-Sen Sendikası Yönetimi ve Öz Orman-iş Sendikası Yönetimi ile bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu.
MEMUR-SEN’E ZİYARET
Milletvekili aday adayı Türkyılmaz, Memur-Sen il başkanı Ömer Faruk Çelebi ve yönetimini ziyaret etti. Türkyılmaz ziyaretle ilgili olarak “Sendikalarımızın şube başkanları ve yönetim ekiplerine bizlere gösterdikleri nezaket ve zaman ayırmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.